MGM manteb ing ati bakal njaluk New Casino Lisensi ing Macau
Toto

MGM manteb ing ati bakal njaluk New Casino Lisensi ing Macau

MGM Resorts International, kang wis dianakaké lisènsi casino Macau kanggo past 20 karo, manteb ing ati iku bakal ndarbeni lisensi maneh ing tender anyar kanggo konsesi casino, kang bakal bener kanggo sabanjuré 10 karo. Pamrentah SAR Macau ngumumake tender anyar ing pungkasan Juli.

MGM Iku Antarane Pitu Contenders kanggo Total Enem Lisensi kasedhiya
Macau SAR Government announced tender bali ing Juli lan pamaréntah dibukak Data HK kanggo tawaran 29. Juli operator Casino wis 48 dina kanggo ngirim usulan-usulan supaya tender ditutup kanggo tawaran 15. September.

Kabeh enem konsesi casino ing Macau, sing bener kanggo rong puluh taun kepungkur, kadaluwarsa ing 31. Desember. Pamrentah SAR Macau wis nggawe prasetya yen bakal ngrampungake proses tender lan penilaian ing pungkasan taun supaya lisensi anyar kasebut efektif wiwit tanggal 1 Januari 2023.

Pitu perusahaan wis ngajokake tawaran kanggo tender konsesi. MGM China antarane enem operator casino sing saiki duwe lisensi ing Macau. Kabeh padha nglamar kanggo nganyari maneh konsesi kanthi total enem lisensi sing kasedhiya.

Ing Konferensi Keuangan Leveraged Deutsche Bank 21. September, MGM Resorts International CFO Jonathan Halkyard njamin investor sing MGM positif bakal njaluk nganyari maneh saka lisensi operasi casino ing Macau. Ing konferensi kasebut, Halkyard uga ngrembug babagan pangarepan finansial ing mangsa ngarep kanggo perusahaan kasebut lan uga ngomong babagan rencana strategis grup kanggo taun-taun sing bakal teka.

Tawaran Ketujuh dening Entuk Grup Afiliasi GMM
Nanging, perusahaan kapitu, yaiku Genting Group afiliasi GMM Ltd., uga nglamar lisensi sadurunge tender ditutup. Enem perusahaan, kang wis ana ing Macau kanggo 20 karo, wis akeh investasi ing tilas koloni Portugis, nanging proposal menit pungkasan wis posisi kuwat.

Ngelingi kasunyatan sing prioritas utama pamaréntah Macau ing tender iki narik kawigaten pelanggan manca lan diversifying sawetara turis ing Macau, proposal GMM misale jek cukup atraktif. Iki amarga Genting Group makaryakke kapal Demo slot gratis no deposit pesiar lan wis operasi casino ing Malaysia, Singapore, lan Filipina, kang tegese bidder kapitu nduweni akses menyang blumbang gedhe saka klien manca.

Proyek Pengembangan Resor Terpadu Utama liyane ing Asia
MGM ngarep-arep ngembangake proyek penting liyane ing Asia. Bebarengan karo partner Japanese ORIX Corp, wis diajukake proposal kanggo resort casino terpadu ing Osaka worth $ 9 milyar. Perusahaan loro kasebut dijenengi minangka mitra sing disenengi dening prefektur kutha Osaka ing wulan September taun Pengeluaran Sydney kepungkur lan tawaran kanggo pangembangan proyek kasebut diajukake ing wulan April taun iki.

Proyek kanggo resort terpadu kalebu ora mung kasino nanging uga hotel, restoran, lan fasilitas liyane.

Nanging, sadurunge proyek kasebut diwiwiti, pamrentah Jepang kudu milih lokasi sing bakal diidini gambling banjur menehi lisensi kanggo operator kasino.

Senadyan proses alon, Halkyard nyatakake optimisme babagan wiwitan sukses proyek Osaka.